Osteopaat

Ronald van Oers

Osteopathie praktijk van Oers

Specialist in rugklachten

Al sinds mijn kinderjaren ben ik erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Dit is terug te voeren tot de tijd dat ik als kleine jongen met mijn moeder mee ging naar de fysiotherapie. Daar kwam ik in aanraking met de kracht van een goede fysiotherapie behandeling.

Na het afronden van het gymnasium aan RSG ’t Rijks kreeg ik de kans om te gaan studeren. Ik heb er toen voor gekozen om de opleiding fysiotherapie te gaan doen aan Avans hogeschool in Breda. Ik merkte dat ik hier niet genoeg voldoening uit haalde. Om meer voldoening uit mijn werk te halen ben ik fulltime osteopathie in Gent gaan studeren, om daar de studie tot osteopaat te volgen.

In Gent is de passie voor de osteopathische filosofie ontstaan. De filosofie houdt in dat het menselijk lichaam altijd in het geheel moet worden bekeken. De studie osteopathie in Gent heeft mij deels gemaakt tot het mens dat ik nu ben!

Naast mij carriére als osteopaat ben ik ook erg sportief aangelegd, waardoor ik ook interesse heb in de sporters zelf. Ik ben zelf actief in zelfverdedigingsdisciplines. Bijvoorbeel judo, jiu-jitsu en American Kenpo. Ook heb ik een basiscursus gevolgd in de Dim Mak en kobutan. Ook dry neelding staat gepland.

Wilt u meer weten, of vraagt u zich af of osteopathie ook voor u een oplossing is, neem dan gerust contact op met osteopathiepraktijk Van Oers.