Migraine
Ik heb jarenlang heel heftige migraine gehad. Ik kon enkele dagen per maand standaard niet naar mijn werk wegens de hoofdpijn. Ik hoorde dat osteopathie daar misschien iets aan zou kunnen doen, maar ik was wat sceptisch in het begin. Toen kwam het moment dat ik weer eens niet kon gaan werken en mijn baas me een uitbrander gaf. Dit was het moment dat ik toch eens een osteopaat wilde consulteren, en zo kwam ik bij Ronald terecht. Hij heeft me 4 keer behandeld en ik heb sindsdien veel minder last van mijn hoofdpijn! Ik hoef geen werkdagen meer af te zeggen en ik voel me nu ook een stuk gezonder. Iedereen met migraine zou eigenlijk eens langs een osteopaat moeten
Prikkelbare darmsyndroom
lk liep al jaren met de diagnose prikkelbare darmsyndroom. De huisarts zei dat ik maar wat op mijn voeding moest letten en dat er verder niks aan gedaan kon worden. Ik werd erg beperkt in mijn dagelijks leven. Uit eten in een restaurant durfde ik niet meer, omdat ik bang was dat die buikpijn weer op kwam zetten of dat de wc te ver weg zou zijn. 

Toen ben ik gaan zoeken op internet en kwam ik een osteopaat tegen.  Ik merkte al verschil na de tweede behandeling en na 4 behandelingen bij Osteopathie Van Oers ben ik klachtenvrij! Ik raad iedereen osteopathie aan die net als ik al jaren klachten hebben! De diagnose PDS hoeft je leven niet te tekenen, dus doe daar wat aan!
Snel resultaat
Bijna 7 jaar heb ik rondgelopen met buik- en rugklachten; vastzittende, harde buik en veel spier- en gewrichtspijn. Door een combinatie van dry needling en osteopathie ben ik vrij snel van mijn klachten afgekomen.
Het goede aan de behandeling van Ronald vind ik, is dat hij kijkt naar het lichaam als geheel; dus geen plaatselijke behandeling van het pijnlijke gebied, maar juist op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem. Hij heeft veel kennis van het menselijk lichaam en luistert goed naar zijn patiënt. Hierdoor kan hij goed de oorzaak van de klachten achterhalen en dit in bijzonder snelle tijd (in mijn geval in 3 behandelingen) oplossen met blijvend resultaat!!